Pepparkaksrulltårta med saffranscréme



4 ägg
2 dl strösocker
1 dl potatismjöl
2 tsk bakpulver
1 msk pepparkakskrydda

FYLLNING:

500 g Kesella vanilj
1 påse saffran 0,5 g

Sätt ugnen på 225 grader.
Rör ihop kesella och saffran till fyllningen.
Lägg bakplåtspapper i en långpanna, ca 30*40 cm. Vispa ägg och socker poröst.
Blanda potatismjöl, bakpulver och pepparkakskrydda. Rör ner det i smeten.
Bred ut smeten i långpannan och grädda genast mitt i ugnen 5-7 minuter.
Stjälp upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper. ta bort pappret som kakan gräddats på. 
Låt kallna.
Bred fyllningen över kakan och rulla ihop, förvara i kyl.
Skär i bitar före servering.

RSS 2.0