Kanelhjärtan
20-30 st
1 1/4 dl socker
200 g smör
ca 4 dl mjöl
ca 2 dl Marzan vaniljsåspulver
Rör socker och smör fluffigt.
Blanda ihop mjöl och marzanpulver och arbeta ihop till en smidig deg. Låt vila kallt i 30 minuter.
Kavla ut degen, ca 4 mm tjock och ta ut hjärtan med ett pepparkaksmått.
Garnering
Ägg
2 tsk kanel
2 mak socker
Pensla kakorna med ägg, blanda kanel och socker och strö över det.
Lägg kakorna på bakpappersklädda plåtar och grädda på 200 grader i 6-8 minuter.
1 1/4 dl socker
200 g smör
ca 4 dl mjöl
ca 2 dl Marzan vaniljsåspulver
Rör socker och smör fluffigt.
Blanda ihop mjöl och marzanpulver och arbeta ihop till en smidig deg. Låt vila kallt i 30 minuter.
Kavla ut degen, ca 4 mm tjock och ta ut hjärtan med ett pepparkaksmått.
Garnering
Ägg
2 tsk kanel
2 mak socker
Pensla kakorna med ägg, blanda kanel och socker och strö över det.
Lägg kakorna på bakpappersklädda plåtar och grädda på 200 grader i 6-8 minuter.

Kommentarer
Trackback