Smörgåstårtor
Här kommer tårta nummer två:
Fyllning 1:
Ca 100 g Skivat och hackat hamburgerkött
Ca 100 g Skivad och hackad skinka
Pepparrot
Ca 5 dl Créme fraiche
Rör ihop allt, fyll på med ingredienser efter tycke och smak.
Fyllning 2:
Ca 100 g skivad och hackad skinka
1 burk krossad ananas
1/2 skalad och riven gurka
Ca 5 dl créme fraiche
Rör ihop allt, fyll på med ingredienser efter tycke och smak.
Lägg ut 4 landgångsbröd på en bricka. Bred på fyllning 1 och lägg på ett lager bröd till. Lägg på fyllning 2 och ett lager bröd till. Lägg på en fuktig handduk och aluminiumfolie. Låt stå i kylen över natten.
Nästa dag:
Vispa 2 1/2 dl vispgrädde, häll i majonnäs efter tycke och smak. Bred det på tårtan och garnera sedan. Jag använde gurka, tomat, skinka, hamburgerkött, brieost, kiwi och physalis.

Fyllning 1:
Ca 100 g Skivat och hackat hamburgerkött
Ca 100 g Skivad och hackad skinka
Pepparrot
Ca 5 dl Créme fraiche
Rör ihop allt, fyll på med ingredienser efter tycke och smak.
Fyllning 2:
Ca 100 g skivad och hackad skinka
1 burk krossad ananas
1/2 skalad och riven gurka
Ca 5 dl créme fraiche
Rör ihop allt, fyll på med ingredienser efter tycke och smak.
Lägg ut 4 landgångsbröd på en bricka. Bred på fyllning 1 och lägg på ett lager bröd till. Lägg på fyllning 2 och ett lager bröd till. Lägg på en fuktig handduk och aluminiumfolie. Låt stå i kylen över natten.
Nästa dag:
Vispa 2 1/2 dl vispgrädde, häll i majonnäs efter tycke och smak. Bred det på tårtan och garnera sedan. Jag använde gurka, tomat, skinka, hamburgerkött, brieost, kiwi och physalis.

Kommentarer
Trackback