Smörgåstårtor

Här kommer tårta nummer två:

Fyllning 1:

Ca 100 g Skivat och hackat hamburgerkött
Ca 100 g Skivad och hackad skinka
Pepparrot
Ca 5 dl Créme fraiche

Rör ihop allt, fyll på med ingredienser efter tycke och smak.

Fyllning 2:

Ca 100 g skivad och hackad skinka
1  burk krossad ananas
1/2 skalad och riven gurka
Ca 5 dl créme fraiche

Rör ihop allt, fyll på med ingredienser efter tycke och smak.

Lägg ut 4 landgångsbröd på en bricka. Bred på fyllning 1 och lägg på ett lager bröd till. Lägg på fyllning 2 och ett lager bröd till. Lägg på en fuktig handduk och aluminiumfolie. Låt stå i kylen över natten.

Nästa dag:

Vispa 2 1/2 dl vispgrädde, häll i majonnäs efter tycke och smak. Bred det på tårtan och garnera sedan. Jag använde gurka, tomat, skinka, hamburgerkött, brieost, kiwi och physalis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0