Räkrullar
Dessa hade vi på "sillbordet" till midsommar. En riktig hit tyckte alla, speciellt Ella 2 år!
200 g philadelphiaost
2 msk majonnäs
1,5 tsk rivet citronskal
3 msk hackad rödlök
1 tsk riven pepparrot
2 msk hackad dill
Salt
Nymalen vitpeppar
4 ark mjuka, fyrkantiga tunnbröd
2. Blanda räkor, färskost, majonnäs, citronskal, rödlök, pepparrot och dill. Smaka av med salt och peppar.
3. Fördela räkröran på bröden. Rulla ihop från långsidan till rullar. Vira först in rullarna i plastfolie och därefter i aluminiumfolie för stadgans skull.
4. Förvara rullarna i kylen och skär upp varje rulle i sex lika långa bitar.
5. Kantskär också varje rulle så att det blir en fin snittyta.
6. Garnera med räkor, dill och ev. en liten citronklyfta.

Räkrullar
24 st.
Ingredienser
200 g philadelphiaost
2 msk majonnäs
1,5 tsk rivet citronskal
3 msk hackad rödlök
1 tsk riven pepparrot
2 msk hackad dill
Salt
Nymalen vitpeppar
4 ark mjuka, fyrkantiga tunnbröd
Gör så här
1. Skala och hacka räkorna.2. Blanda räkor, färskost, majonnäs, citronskal, rödlök, pepparrot och dill. Smaka av med salt och peppar.
3. Fördela räkröran på bröden. Rulla ihop från långsidan till rullar. Vira först in rullarna i plastfolie och därefter i aluminiumfolie för stadgans skull.
4. Förvara rullarna i kylen och skär upp varje rulle i sex lika långa bitar.
5. Kantskär också varje rulle så att det blir en fin snittyta.
6. Garnera med räkor, dill och ev. en liten citronklyfta.

Kommentarer
Trackback