Havrekakor
Här kommer ett recept på några riktigt mumsiga havrekakor!
Deg
200 g rumstemp. smör
3 dl råsocker flor
6 dl havregryn
2 dl mjöl
1 tsk bakpulver
Rör smör och flor smidigt, tillsätt övriga ingredienser och arbeta samman till en deg.
Rulla degen till bollar och lägg på en pappersklädd plåt. Tryck till dem lätt med en gaffel.
Grädda på 175 grader i 10-14 minuter (beroende på hur små/stora kakor du gör)
Låt kakorna svalna på ett galler och ringla sedan smält choklad över dem.

Deg
200 g rumstemp. smör
3 dl råsocker flor
6 dl havregryn
2 dl mjöl
1 tsk bakpulver
Rör smör och flor smidigt, tillsätt övriga ingredienser och arbeta samman till en deg.
Rulla degen till bollar och lägg på en pappersklädd plåt. Tryck till dem lätt med en gaffel.
Grädda på 175 grader i 10-14 minuter (beroende på hur små/stora kakor du gör)
Låt kakorna svalna på ett galler och ringla sedan smält choklad över dem.

Kommentarer
Trackback