Marianne cupcake
3 ägg
2 1/2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
100 g smör
1 dl mjölk
3 1/2 dl mjöl
2 tsk bakpulver
1 kryddmått salt
1 påse Marianne
Frosting:
200 g Philadelphiaost
5 dl florsocker
1 påse Marianne Crush (finns på ICA)
Dekoration:
1/2 Marianne på varje
Fazer Marianne Choklad som hackas över
Använd en muffinsform och sätt muffinsformar i. Detta för att cup caksen ska bli höga och fina och inte flyta ut.
Innan du sätter in dem i ugnen bryt ner en Marianne godis i varje form.
Grädda i 175°C i ca 20 min tills de ser lätt gyllenbruna ut i färgen. Låt svalna under bakduk eller frys in snabbt före glasering.
Bred på forstingen, gör de lätt toppiga. Frostingen ska vara som mjukt smör i konsistensen. Absolut inte rinnigt!! Sätt i mer florsocker om det behövs. Här måste du själv känna av så att det blir lagomt.
Dela en Marianne godis och sätta på. Stö över den hackade chokladen.